Novogradnja, ki je delo priznanega arhitekturnega studia BCR, nudi vrhunsko zasnovo sodobne soseske modernih hiš.

-

Sodobna Arhitekturna Zasnova

V biroju so sosesko zasnovali tako, da so ponudili nadstandardno bivanje, veliko mero zasebnosti in trajnost urejene soseske. Novogradnjo odlikujejo vrhunski dizajn in funkcionalni tlorisi, ki iz lepe in izredno mirne mikrolokacije dosežejo maksimalni učinek. Vrhunski materiali in izjemne rešitve arhitektov so vpete v sodobne hiše, ki so lepo umeščene v sosesko in okolje ter tudi najbolj

zahtevnim ponudijo kvalitetno in udobno bivanje.

Predvidena je izgradnja hiš do 3. podaljšane gradbene faze, velika prednost pa je, da bo več možnosti personalizacije in prilagoditev po željah kupcev. Da bo soseska dobila poenoten izgled, bo investitor zagotovil celovito zunanjo ureditev vseh posameznih enot in zelenih površin v naselju.

Rocco nepremičnine - Pod Šmarno Goro

 

Moderna novogradnja, s poudarkom na vrhunskih naravnih materialih

V biroju BCR so hiše predvideli kot moderno novogradnjo, pri kateri je poudarek na vrhunskih naravnih materialih. Hiše bodo imele kontaktno fasado s kombinacijo klasičnega ometa ter drugih naravnih materialov. Hiša bo imela vgrajena lesena ali alu-les trislojna okna. Ogrevanje bo urejeno preko talnega gretja s toplotno črpalko.

-

 

Vsaki hiši bodo pripadali atrij, terasa ter tri parkirna mesta.

Image29 000a1a Low

Okolica

VEČ